Friday, 1 July 2011

When You Feel Like......Crying =(



Assalamualaikum semua~~~

hehehe aku selalu, nk tulis lain..
tapi lain yg ditulis~~~ hehehe
apa salahnye kan~~~

sebenarnye~~~
post ni pasal apa yeah~~~

hehehe aku tahu...korang ni mesti la..
ada masa rasa mcm down glerrr...
rasa mcm nak menangis~~~~
rasa mcm semua benda dalam dunia ni tak kena~~~

kadang2 rasa mcm diri tak berguna ke....
heehehe....mcm jer ok~~

ade org....
bila dia rasa NAK NANGIS...
dia suka dgr lagu2 ceria...
supaya dpt mengembalikan semula MOOD HAPPY =)

tapi aku sama mcm Hyuna (4Minute)...
bile aku sedih...aku lagi suka dengar lagu sedih....
entahlah....sebab rasa lagi senang daripada dgr lagu2 yg happy go lucky~~~
lepas dah habes tangkap leleh, baru lah kite dgr lagu HAPPY!!!!!

hehehe ni cadangan jer,,,,
selalunye aku dgr LAGU2 KOREA~~~
kadang2 LYRIC lagu tu bukannya sedih pon...
tapi sbb rentak dia sedih~~~ kita rasa mcm....
best jerrrrrr dengar~~~

Antara Lagu-lagu Yang Tercalon =)


sebenarnye banyak...tpi aku sendiri susah nk senaraikan~~~
kalau korang berminat boleh lah dgr lagu2 di atas...
aku dh sedia kan LINK pon^^

p/s: sebab aku buat post ni~~~ habes sume lagu tu aku dgr balik~~~ hehehe
      memang best dgr lagu2 sedih ni^^

4 comments:

  1. ko memang suke menyanyi...x per la~~`
    suara aku x sedap la wei~~~

    ReplyDelete
  2. suara mah ibarat buluh perindu kot :) hahahahha

    ReplyDelete
  3. ok!!!! syetoad nye alasan x leh bla...
    rindu nk dgr ko nyanyi mlm2~

    ReplyDelete