Monday, 23 May 2011

hafizzainal's contest - senyuman mahal ^^



assalamulaikum~~~
walaupun tahu, contest ni dah nak tutup pun,
tapi kalau korang rajen usha2 la


mana tahu menang kan^^

oleh kerana saya dh tanya tuan badan, boleh hantar dua gambar ke tak...
dia kata ok jer~~~ jadi post la dua gambar,
sebab tak mampu nk memilih hehehe

1.

belakang: Najwa
depan: fatin, mahfuzah (diriku), arynah!!! (BALCONY MATES : senyum dlm kekeliruan)

gambar ni time kat dalam ladies, hehehe biasa la girls kan memang suka amik gambar kt ladies hahaha~~~
time ni hari sabtu, sehari selepas habis PASUM!!!!! (16 April 2011)

time ni kt Sunway Pyramid, sumpah tak tahu nak buat apa sebab nk karaoke mahal, nk main bowling penuh, nak tgk wayang malas...last2 pergi archery~~~
tapi ni la kenangan terakhir dgn BALCONY MATES~~~ miss all of them =( *tpi x cuku dua org, sedih2*


2.

OK ni semua TUTOR MATES~~~
aku, yg amik gambar ni^^

time ni kite org kat Library UM~~ malam2 lepas dah penat menelaah buku utk menghadapi MID SEM 2 yg sudah lama berlalu....
ini kira kali pertama la aku gi library dengan kwn2 tutor aku kan~~~
hehe semua senyum ceria jer sbb dapat belajar kt library (konon)
hahaha miss all of them too^^

ok la....
saje join contest ni,
di samping mengenang kembali kenangan di PASUM~~~

senyuman x berapa menarik kalau amik gambar sorang2, kalau dikongsikan bersama
kawan2 lebih bermakna^^

baiklah SAYA TAG:


3 comments:

  1. gud luck!

    visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hai fuzah comey!!...nice blog..cantik....tag mcm mne tu?kih3

    ReplyDelete
  3. alaaa zihah tag gune link jer~~~
    zihah mesti leh buat punye~~~ hehehe

    ReplyDelete